Hoppa till sidans innehåll

Anmälan i Eventor


Alla som fått ett personligt användarnamn och lösenord kan numera anmäla sig själva till OL/SkidO-tävlingar i Eventor-systemet. Så här går det till: 

 1. Klicka på ”Eventor” i menyn högst upp på DOKs hemsida. 
 2. Eventors startsida öppnas i ett nytt fönster i webbläsaren. 
 3. Klicka på rutan ”Logga in” i vänsterkanten.
 4. Skriv in ditt användarnamn och lösenord i inloggningsrutan som är märkt ”Jag loggar in med mitt personliga användarnamn och lösenord”. Klicka även i rutan ”Kom ihåg mig” om du vill spara dina inloggningsuppgifter i datorn. 
 5. Klicka på ”Tävlingskalender” i menyn till vänster. 
 6. Högst upp i tävlingskalendern klickar du på det år och den månad som tävlingen arrangeras. 
 7. Leta upp tävlingen i listan och klicka på tävlingsnamnet. 
 8. Information om den aktuella tävlingen visas nu på skärmen. Klicka på ”Anmäl” i menyn höst upp.
 9. Om det är första gången du anmäler dig öppnas en sida med information om att du accepterar att ta emot information från förbundet samt erbjudanden från samarbetspartners. Markera kryssrutan "Härmed intygas att jag har tagit del av texten ovan" och klicka "Gå vidare".  
 10. Nu visas fönstret för anmälan. Om uppgifterna under ”Klass” och ”Sportident” stämmer så klickar du i rutan ”Spara”. Om du vill ändra klass klickar du på pilen i rullgardinsmenyn och väljer önskad klass. Om Sportidentnummer saknas eller är felaktigt skriver du in det rätta. Har du ingen Sportidentpinne lämnar du fältet tomt. Avsluta med att klicka i rutan ”Spara”.
 11. Anmälan är nu klar och en bekräftelsesida visas på skärmen. Bekräftelsesidan är din kvittens på att anmälan tagits emot. Du kan gå tillbaka och ändra anmälan vid behov via knappen "Ändra anmälningen" eller gå in och ändra anmälan senare genom att upprepa stegen ovan. Du kan också avanmäla dig genom att klicka på knappen "Avanmäl" (Knappen visas endast om du är anmäld). Klicka på klubbnamnet för att visa klubbens anmälda deltagare, eller på klassnamnet för att visa deltagarna i den aktuella klassen. 

Du som också är medlem i ÖSeT får efter inloggning välja moderklubben eller ÖSeT. För anmälan till SkidO-tävlingar, välj ÖSeT, annars moderklubben. Vid problem med anmälan till SkidO-tävlingar. kontakta Larsa Ericson på telefon 070-574 51 22.

 

Ytterligare information om Tävlingsanmälan finns på Eventors startsida eller klicka här.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 20:29 Skribent: Lars Broström

 

Degerfors OK

bildgalleri

Kamera2

 Logga_naturpasset

 

Eventor

 

viarrangerar-liten_banner 


 


 


 

 


 

 

 


 

 

 


Postadress:
Degerfors OK - Orientering
Lars Broström, Götvägen 22
69332 Degerfors

Kontakt:
Tel: 058644149
E-post: This is a mailto link

Se all info